top of page

Partners

Distributie

 

NOORD-NEDERLAND:

Total Hair Service is t.b.v. de noorderlijke provincies exclusief sub-distributeur namens TrendyHair Company van Farouk Systems en Alter Ego en is daarmee één van de grootste leveranciers van professionele kappersproducten in Nederland. Het assortiment is zeer uitgebreid en biedt de kapper de mogelijkheid om alles onder één dak te vinden. Van haarverzorgingsproducten tot vakartikelen, van extensions tot het complete interieur voor uw kapsalon en van scharen en messen tot leuke en praktische accessoires. Total Hair verkoopt uitsluitend producten van professionele kappersmerken.

Resellers

 

De kwalitatief hoogwaardige producten CHI en BioSilk worden op vele manieren aangeboden en zijn dus ook erg populair bij tussenhandelaren en worden wereldwijd zelfs gekopieerd.

Om u te beschermen en te garanderen dat u het juiste product in handen krijgt treft u bovenstaand een overzicht van de officieel gelieerde partners waar Farouk Systems zaken mee doet; de Authorized Reseller.

 

Wanneer u een koopovereenkomst sluit met een van deze aanbieders bent u verzekerd van het authentieke product en kunt u genieten van uitstekende aftersales. Mocht uw CHI Tool, ondanks onze strenge kwaliteitseisen, toch in gebreke blijven/defect zijn dan kunt u zich bij de Authorized Reseller in combinatie met uw aankoopbewijs van dezelfde Authorized Reseller beroepen op de wettelijke Europese garantie op elektrische apparaten. Zij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn om het probleem op te lossen.

 

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

John Beerens

Douglas

Coolblue

Haarshop

Haibu

Kaviaarvoorjehaar.nl

Beauty Plaza

Topline Haircosmetics

Hairdis

Farouk2020-1-2491Me1.jpg
bottom of page